Nigella Lawson: tarbisin kokaiini, kuid ma ei ole sõltlane

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigella Lawson, kes ise enda vanematelt kenakese varanduse päris ning kelle vara hinnatakse 20 miljonile dollarile, ei plaani traditsiooni jätkata ning jätab ilmselt oma kaks last, Cosima ja Bruno, varandusest ilma. «Olen veendunud, et minu lastel ei pea olema mingit varanduslikku turvavõrku. See rikub inimesed ära, kui nad ei pea raha teenima. Vaidlen abikaasa Charlesige sel teemal, kuna ta usub, et lastele tuleks raha jätta,» on kokanduskuninganna rahateemal kõnelenud.
Nigella Lawson, kes ise enda vanematelt kenakese varanduse päris ning kelle vara hinnatakse 20 miljonile dollarile, ei plaani traditsiooni jätkata ning jätab ilmselt oma kaks last, Cosima ja Bruno, varandusest ilma. «Olen veendunud, et minu lastel ei pea olema mingit varanduslikku turvavõrku. See rikub inimesed ära, kui nad ei pea raha teenima. Vaidlen abikaasa Charlesige sel teemal, kuna ta usub, et lastele tuleks raha jätta,» on kokanduskuninganna rahateemal kõnelenud. Foto: SCANPIX

Briti kuulus telekokk Nigella Lawson tunnistas eile kohtus, et ta tarbis kokaiini, kuid ta ei ole sõltlane.

Naise sõnul levitas ta ekskaasa Charles Saatchi tema narkosõltuvuse kohta laimu, edastab The Telegraph.

Saatci lubas Lawsoni hävitada, kui naine jätkab tema vägivaldseks tembeldamist. Lawson ja Saatchi läksid lahku sellel sügisel pärast seda, kui meedias ilmusid fotod, kus meest on näha naist Londoni Scott´si restoranis kägistamas.

«Ta ütles kõigile, et ma tarbisin ka Scott´sis narkootikumi. See on räige vale,» lausus Lawson kohtus.

Lawson astus kohtus süüdistaja tunnistajana üles. Kohus käib Lawsoni ja Saatchi assistentide Elisabetta ja Francesca Grillo üle, keda Saatchi süüdistab liigses kulutamises ja naise narkosõltuvuse varjamises.

Lawsoni sõnul tarbis ta kokaiini kuus korda koos oma esimese abikaasa, ajakirjanik John Diamondiga. Mees oli vähki suremas ning nad mõlemad olid üsna pinges. Viimati võttis ta kokaiini 2010. aastal, kui tal tekkis Saatchiga tüli.

Lawsonil on mitu menukat kokasaadet ning ta on andnud välja kokaraamatuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles