Politsei: Paul Walkeri auto ei osalenud võidukihutamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto, milles hukkus näitleja Paul Walker
Auto, milles hukkus näitleja Paul Walker Foto: SCANPIX

Politsei kinnitas, et auto, milles hukkusid näitleja Paul Walker ja endine võidusõitja Roger Rodas, ei osalenud avarii toimumise ajal võidukihutamises.

Algselt kahtlustati, et mehed võtsid kellegagi mõõtu tänaval, kus sageli ebaseaduslikke kiirendusi tehakse, vahendab Digitalspy. Sündmuspaigalt olevat leitud ka teise auto jälgi.

Los Angelese maakonna šerifi avalduses seisis, et võidukihutamisest ei leitud asitõendeid.

«Uurijad on saanud pealtnägijatelt tunnistusi, et avariisse sattunud auto liikus teel üksi ja suurel kiirusel. Ükski pealtnägija pole rääkinud teisest autost,» teatas politsei.

Politsei uurib õnnetuskohalt leitud füüsilisi asitõendeid koos turvakaamerate salvestiste ja pealtnägijate ütlustega.

Walkeri õde Alice ütles varem ajalehele Daily Mail, et väited võidukihutamisest olid valed: «Seal polnud mingit võidukihutamist, see on täielik vale. Meile teeb haiget, et selliseid valesid levitatatakse. See teeb meie leina veel valusamaks. Need on vastutustundetud süüdistused ja inimesed tahavad näidata, justkui oleks kiirus ja kiirendamine tema surmas süüdi, kui tegu oli lihtsalt kohutava õnnetusega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles