Riho Sibul kutsub loodust nautima

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Sibul.
Riho Sibul. Foto: RMK / Loodusega koos

Tänavu Eesti looduskaitse 100. juubelit tähistav RMK korraldab sel puhul Eesti viies rahvuspargis tasuta matka- ja muusikaüritusi, mida aitab läbi viia Riho Sibul.

Esimene üritus toimub tuleval laupäeval, 22. mail Soomaal.

RMK poolt juhendatud retked suurte rabade, lamminiitude, metsade ja kultuuripärandi kaitseks loodud Soomaa radadele algavad Soomaa külastuskeskuse parklast Kõrtsi-Tõramaalt kell 11 ja kestavad kella kolmeni. Matkale viiakse ja sealt tuuakse huvilisi bussiga, mis väljub Tõramaalt orienteeruvalt iga 45 minuti järel.

Kell 12-16 pakutakse Tõramaal lõunat ja samas on võimalik kogu päeva jooksul vaadata ka
filmiprogrammi ja jalutada koprarajal.

Kell 17 saab Soomaa rahvuspargi keskuse õuel nautida kontserti, kus musitseerib Riho Sibul koos Jaak Tuksami, Andre Maakeri ja õdede Taulidega.

RMK Soomaa rahvuspargi külastusjuht Rait Parts soovitab kõigil tulijatel selga panna ilmastikule vastavad riided ja võtta igaks juhuks kaasa vihmakeep ning varuriided.
Soomaa matka ja muusikaüritus on kõigile tasuta, ent eelregistreerimisega veebis aadressil www.rmk.ee/loodusegakoos.

Mugavaks kohalejõudmiseks on matka- ja muusikasõpradele käima pandud spetsiaalsed bussid, mis väljuvad 22. mail Pärnust ja Viljandist kell 10 vastavalt Pärnu teatri väljaku parklast või Viljandi maavalitsuse eest. Tulla võib ka oma autoga, parkida saab Kõpu-Jõesuu maanteele. Külastuskeskuse parkla jääb liiklemiseks avatuks vaid matkabussidele.

Järgmised RMK matka- ja muusikaüritused toimuvad 5. juunil Matsalu rahvuspargis, 14. augustil Vilsandi rahvuspargis, 18. septembril Lahemaa rahvuspargis ja 28. novembril Karula rahvuspargis. Iga kord on Riho Sibulal külas uued musikaalsed sõbrad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles