Lõbus pidu: Slaavi kaunitarid Babulja kuldpuuris!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iga kuu viimasel laupäeval leiab aset ülipopulaarne Babulja. 30. novembril vallatlesid slaavi kaunitarid erakodselt säraval ja temperamentsel vene hingega peol Lounge Deja Vu`s.

Silmarõõmu pakkusid ja meelt lahutasid eriliselt seksikad katjušad mustas pitsis ja maskides. Babulja pakkus sel korral lõbusatele külalistele ka kuldpuuri šarmikate tantsijatega, kus seksikus ja vene temperament viisid peo kulminatsiooni tippu.

Babulja on pidu mis on populaarsust kogunud juba üle seitsme aasta, seda nii eestlaste, välismaalaste, kui ka venelaste hulgas. See on meeletu pidu, kus šampanja voolab ojadena, pakutakse parimaid a la carte toite ja karge viin ei lõppe enne hommikut.

Kindlasti on Babulja ka pidu, kus võib kohata Tallinna kõige kaunimaid naisi erakordselt lõbusas  ja ehedas vene peo atmosfääris ja kus pidutsetakse hoogsalt varahommikuni.

Järgmine temperamentne Babulja toimub juba 28.detsembril!

Vaata säravat peogaleriid! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles