Draakonite kitarristi Erki Pärnoja bänd MaiNekk annab Sinilinnus eksklusiivse kontserdi!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mainekk annab Sinilinnus eksklusiivse kontserdi
Mainekk annab Sinilinnus eksklusiivse kontserdi Foto: promo

9. jaanuaril astub kontsertklubi Sinilind lavalaudadele Ewert and The Two Dragonsi kitarristi Erki Pärnoja bänd MaiNekk (Rootsi-Taani-Eesti).

Bänd esitleb Sinilinnus lugusid oma viimaselt stuudioalbumilt «Care for the Bulpier Ones» (2012, I Love You Records). 10. jaanuaril esineb MaiNekk Riias, külalisartistiks on mõlemal kontserdil Frankie Animal.

MaiNekk sai alguse 2006. aastal Rootsis, kui Erki Pärnoja (kitarr), Daniel Ögren (kitarr), Patrik Grundström (bass) ja Ulrik Ording (trummid) otsustasid hakata koos muusikat tegema.

Debüütalbum «Dance Dance and Rotate» ilmus aastal 2010 ning teine plaat - «Care for the Bulpier Ones» - nägi ilmavalgust 2012. aastal.

«MaiNekki kontserte on alati keeruline organiseerida, sest kõik liikmed on aktiivselt tuuritavad muusikud ning hõivatud erinevate projektidega. Mul on väga hea meel, et pärast ligi aastapikkust pausi saame taas kokku tulla ja anda kaks kontserti – 9. jaanuaril Tallinnas ning päev hiljem Riias,» sõnas Erki Pärnoja.

Tallinna kontserdiks liitub bändiga ka Rootsi lauljanna Linnea Henriksson, kes on kodumaal vägagi edukat karjääri tegemas.

Henriksson saavutas Rootsi «Idol» saates 4. koha, mis tõi kaasa lepingu plaadifirmaga Sony ning lauljatari häält saab kuulda ka maailmakuulsa Rootsi DJ ja produtsendi Avicii albumil. Linnea uus album ilmub kevadel ning tundub, et koostöö eestlastega sobib talle hästi – nimelt liitus äsja tema bändiga Saaremaalt pärit bassist Mai Agan.

Nii Tallinnas kui Riias soojendab MaiNekki noor Eesti bänd Frankie Animal.

«Frankie’de näol on tegemist kindlasti ühe andekaima noore bändiga Baltikumis. Meil on hea meel, et nad nõustusid meiega need kontserdid kaasa tegema,» kommenteeris Pärnoja.

Pileteid MaiNekki 9. jaanuari kontserdile Sinilinnus saab osta kõikidest Ticketpro müügipunktidest, veebilehelt, Selveritest, valitud Eesti Posti kontoritest ning Statoili teenindusjaamadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles