Loosi lähevad Tantsuparadiisi piletid!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba 6. detsembril esineb Venemaa kuulus Tähtede Vabriku ansambel IN-JAN ( ИНЬ-ЯН ) Moskvast populaarsel vene peol TANTSUPARADIIS!

Reedel 6. detsembril toimub BestCredit.ee esitlusel Club Hollywoodis linna populaarseim ürituste sari  TANTSUPARADIIS - Танцевальный Pай!

Seekord kutsub üritust korraldav firma Music Factory teid osa saama väga eksklusiivsest Venemaa kuulsaima teleshow Tähtede Vabrik hooaja lõpetajate - ansambel IN-JAN ( ИНЬ-ЯН ) kontserdist, kelle loojaks on staarprodutsent Konstantin Meladze.

TÄHELEPANU! Kõigile idamaa eksootika austajatele on avatud GRAND SISHA vesipiibu-lounge!

Valitakse õhtu kõige stiilseim paradiisineiu!

Õhtu peavõrgutajad on DJ Deniss KarabljOFF ja DJ SONIC

Vaata lisaks SIIT

Elu24 loosib Tantsuparadiisile välja 2x2 VIP-piletit!

Kui soovid osaleda meie loosis, siis kirjuta palun kommentaariumisse, miks peaksid olema just Sina see, kes pääseb Tantsuparadiisi ägedale peole.

Sama vastus saada koos oma kontaktidega ka meie meilile toimetus@elu24.ee, märksõnaks TANTSUPARADIIS. Õnnelikud, kes pääsevad oma kaaslasega toredale peole, loosime välja neljapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles