Elu24 video! Kellele hoiab Kaire Vilgats pöialt näosaate finaalis ja kas on oodata laulja sooloalbumit?

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 rääkis eile juttu näosaates ilma teinud särtsaka lauljanna Kaire Vilgatsiga, kes valis parasjagu jõulumuusikat kaubanduskeskuste siseraadiote jaoks.

Juttu tuli ka saates «Su nägu kõlab tuttavalt» osalemisest ning Kaire kinnitas, et tal oli endal väga suur soov osaleda, sest oli eelmisel aastal lauluõpetajana saates kaasa löönud ja pakkumise seekord ise osaleda võttis ta lausa rõõmuga vastu.

Kuigi saates osalejad saavad hästi läbi, siis võistlusvaim on suur ja Kairel siiski natukese kripeldab, et oleks võinud üht-teist ka paremini teha.

Vaata videost, kumb on Kaire silmis ägedam, kas olla ise staarina laval või lüüa kaasa pigem kaadri taga ja laulda teistele tausta!

Lisaks avaldab näosaate finaalinelikust välja jäänud Kaire, kellele ta hoiab pöialt pühapäevases finaalsaates ning kergitatakse ka saladusloori, kelleks kehastub Kaire võistlusväliselt laval!

Tuleb juttu laulja edasistest tegemistest ja Kaire vastab ka rahvast kripeldavale küsimusele, kas temalt endalt on oodata varsti ka sooloplaati.

Vaata videole lisaks galeriist Kaire Vilgatsi paroodiaid läbi selle hooaja näosaate!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles