Sõber sündmuskohal: tegime kõik, et teda leekidest päästa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TMZ

Laupäeval autoavariis hukkunud näitleja Paul Walkeri sõbrad saabusid sündmuskohale vahetult pärast õnnetust, kui auto oli juba leekides.

Endise võidusõitja Roger Rodase juhitud Porsche sõitis laupäeval teelt välja vastu posti ning mõlemad autosolnud hukkusid. Mehed tulid lähedalasuvas autotöökojas toimunud heategevusürituselt.

Staari sõber kirjeldas TMZ-le: «Meile helistati, kõigile sellel üritusel helistati, ning kuulsime, et nad võisid avarii teha. Siis kinnitati, et nad on autos lõksus. Jooksin töökoja teise otsa, haarasin tulekustuti ja hüppasin autosse. Saabusin sündmuspaika, kus olid juba kohal Pauli sõbrad, lähedased, alluvad... Kõik töökojast olid siin ja riskisid enda tervisega, et teda päästa. Püüdsime tulekustutitega leeke summutada, kuid sellest ei piisanud.»

Mehe sõnul nägi ta autos teadvusetut Walkerit: «Pidin tagasi hoidma sõpra, kes üritas tema turvavööd lahti teha ja teda autost välja tirida. Ta riskis enda eluga, me kõik riskisime enda eluga. Auto oli täielikult leekides.»

Mehe sõnul oli tühjaks lastud vähemalt seitse tulekustutit, kui tuletõrjujad oma tehnikaga saabusid.

Vaata TMZ videot allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles