«Kiirete ja vihaste» staarid on šokis: jääme sind igatsema, vennas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vin Diesel ja Paul Walker
Vin Diesel ja Paul Walker Foto: SCANPIX

Paljud staarid, sealhulgas kolleegid filmist «Kiirete ja vihaste», meenutavad varalahkunud näitleja Paul Walkerit sotsiaalmeedias.

40-aastane Walker hukkus laupäeval Californias toimunud autoõnnetuses, mille põhjuseks arvatakse olevat suur kiirus.

Vin Diesel: «Jään sind igatsema, vennas. Olen täiesti sõnatu. Taevas sai juurde uue ingli. Puhka rahus.»

Dwayne Johnson: «Saadan Walkerite perekonnale sel südantmurdval ajal kogu oma jõu, armastuse ja usu. Me leiame tema valguses oma jõu. Armastan sind, vennas.»

Ludacris: «Oma kohalolekuga jätsid sa alati jälje. Olime nagu vennad ja meie sünnipäev on peaaegu samal päeval. Sul on meie südames alati koht. Paul Walkeri pärand jääb kestma igavesti.

Tyrese: «Mu hing on nii valus, et mitte keegi ei suua mind uskuma panne, et see on päriselt... Jumal, saada mulle selgust, ma lihtsalt ei mõista. See ei saa olla päris... Palvesõdalased, palvetage tema tütre ja perekonna eest. Ma ei suuda uskuda, et ma seda praegu kirjutan... Me alles tähistasime sinu 40. sünnipäeva...»

James Wan: «Mu süda on rohkem kui murtud. Ma ei suuda midagi mõista.»

Luke Evans: «Olen Pauli surmast kuuldes täielikus šokis. Tunnen tema perekonnale kaasa. Paul oli tõeliselt aus, tagasihoidlik mees, tänu kellele tundsin end osana «Kiirete ja vihaste» perekonnast.»

The Game: «Kohutavalt kurb uudis mu sõbra kohta. Üks paremaid näitlejaid ja väga hea sõber...»

Gabrielle Union: «Lihtsalt hirmus. Puhka rahus, Paul Walker. Palvetage tema perekonna, sõprade ja fännide eest. Kaotasime suurepärase, muretu, armsa ja toreda inimese ja isa.»

Rihanna: «Kohutavalt kurb uudis! Mu süda on murtud.»

Paris Hilton: «Kuulsin just kohutavat uudist Paul Walkeri kohta. See kurvastab ja šokeerib mind. Olen mõtteis tema sõprade ja perekonnaga.»

Olivia Wilde: «Süda on täna raske... Paul Walker oli siiralt hea, armast, lahke, muretu, armastav inimene. Toetan tema perekonda armastusega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles