Nigella Lawsoni ja ta eksabikaasa assistente süüdistatakse liigkulutamises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francesca Grillo
Francesca Grillo Foto: SCANPIX

Briti tuntud telekoka Nigella Lawsoni eksabikaasa Charles Saatchi andis naise ja ta enda assistendid kohtusse.

Itaalia päritolu õdesid, 41-aastast Elisabetta ja 35-aastast Francesca Grillot süüdistatakse tööandjate Lawsoni ja Saatchi krediitkaartide ülekasutamises, kirjutab Daily Mail.  

Naised kulutasid nelja aastaga 685 000 naela ulatuses krediiti.  

Kui see paljastus, tegi Saatchi õdedele ettepaneku nende alluvuses edasi töötada ning võlga kahandada. Assistendid nõustusid sellega, kuid ei ole olukorraga rahul.

«Elisabetta arvates koheldakse neid halvemini kui Filipiini päritolu orje. Naised tunnevad, et neid vangistatakse tööandja juurde nende elu lõpuni,» sõnas Saatchi pankur Rahul Gajjar.

Kohtus paljastus, et Francesca Grillo kulutas näiteks lendudele 4700 naela, Miu Miu trendirõivastele ja aksessuaaridele 1850 naela ning New Yorgi hotellidele 2000 naela.

Lisaks kulutas ta Londoni Miu Miu poes 5385 naela ning Prada kaupluses 2650 naela.

 Teine õde Elisabetta Grillo kulutas nelja aasta jooksul disainerpoodides ja spaades 58 744 naela.

Naiste advokaadi sõnul on tavaline, et assistentidele võimaldatakse kalleid kingutusi ja luksuspuhkusi.

Lawsonil ja Saatchil on kokku viis assistenti.

Lawson ise kulutas aastas krediiti 7000 naela. Ülejäänud kolm assistenti Anzelle Wasserman, Alice Binks ja Zoe Wales vastavalt 8000, 6000 ja 3000 naela krediiti.

Kulutused ulatusid ühes kuus 100 000 naelani ning aastas 1,2 miljoni naelani.

Lawson ja Saatchi läksid selle aasta suvel lahku pärast seda, kui meedias ilmusid pildid, kuidas mees naist ühes Londoni nooblis restoranis kägistab.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles