2 aastat ja 25 pidu - Dom Party pidas maha seksika ja särava sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suursuguseim Klubi Teater üritustesari Dom Party sai möödunud reedel 22. novembril juba 2-aastaseks.

Sel aastal jõudis kuulus Dom Party juba 25da juubelipeoni, mida peeti kaunite külaliste, küllusliku meelelahutuse ja võrratute artistide keskel.

Dom Party on pidu, mille loovad ühtseks ja suurepäraseks tervikuks just peo kaunid külalised ja linna kõige meelelahutuslikum programm, mis kestab varahommikuni.

Linna parim pidu kogus tuure juba maja ees, kus punane vaip oli juba enne klubi avamist täitunud õhinas sünnipäevakülalistega.  

Saalis ja lavadel võtsid külalisi vastu alati vastupandamatud Dom Party diivad, kes võlusid külalisi oma kõige sillerdavamate frakkide, kikilipsude ja kõvakübaratega, etendades kabareelikku programmi, mis kestis varahommikuni!

Dom Partyle oli seekord tulnud õnne soovima rekordarv kauneid pidulisi ning koos hullati lõbusalt kuni järgmise päeva varahommikuni – 7:30!

Sel ööl paistis säraküünalde valgus nagu hommikupäike hämaras klubis, kui iga paari minuti tagant pudeleid laudadesse viidi.

Järgmine suurejooneline Dom Party juba 20.detsember. Kuid sellel reedel 29.novembril ootab särav Vegas eriti hasartsele peole ning laupäeval 30.novembril pidutsevad linna kõik kaunid naised just Buduaar Girls Night peol!

Eksklusiivne pidu oli kohale toonud ka ohtralt kuulsusi. Teiste seas lõbutsesid peol nii Krista Lendsin kui ka Uku Suviste oma kauni silmarõõmuga.

Vaata, mis peol toimus glamuursest galeriist ja videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles