MTV tutvustab: Winny Puhh pole tüüpiline tõusev täht

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winny Puhh rokkis Rock Cafes
Winny Puhh rokkis Rock Cafes Foto: Jelena Rudi

MTV Iggy, mis tegeleb uute ja tõusvate tähtede tutvustamisega, võttis luubi alla punkrokkbänd Winny Puhhi.

«Winny Puhh pole kaugeltki tüüpiline tõusev täht. Esiteks on nad tegutsenud alates 1993. aastast. Teiseks esindavad nad sellist rokk-teatraalsust, mille kõrghetk oli KISSi, Gwari ja Ozzy Osbourne'i ajal. Kuid see on just nende äärmuslikkus, mis teeb nad tänapäeva kuulaja jaoks värskeks,» seisab lehel.

MTV Iggy märgib, et bänd on esinenud värviga ja karvadega kaetult ja kandnud eredavärvilisi maadlustrikoosid.

«Solist Indrek «Korraldajaonu» Vaheoja kriiskab nagu pöörane metsmees. Nende esinemisi ja videoid tarbitakse internetis LOLkasside ja Lady Gaga uusimate kostüümide kõrval. Samas on nende punk/metal/hardcore saundis midagi egalitaarset, mistõttu ei kõla nad liiga kitšilikult või ärritavalt. Lisaks suudavad nad olla kunstilised ilma närvidele käiva eputamiseta, mis käib sageli kaasas «kõrgkunstiga».»

Winny Puhhist sai internetikuulsus pärast Eurovisioonile pürgimist, millele järgnes esinemine tippdisainer Rick Owensi moeshow'l.

MTV Iggy hinnangul on bändi looming väga piiripealne: ««Peegelpõrand» räägib mehest, kes laenutab kogemata homopornovideo, milles on oma osa peeglist põrandal. Mõne jaoks on see naljakas, kuid samas on see üsna rumal ja solvav.»

MTV Iggy on telekanali MTV saade ja veebisait, mis tutvustab uusi muusikuid üle maailma ning lubab, et  «tegemist on parima kohaga, kust leida oma uus lemmikartist».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles