Miley Cyrus, Barack Obama ja Justin Bieber on ajakirja GQ andmetel vähim mõjuvõimsad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: SCANPIX

Ajakiri GQ üllatab! Seekord andasid nad teada, kes on nende meelest kõige vähem mõjuvõimsad kuulsused.

Kõige üllatavam on see, et nimekirja tipus on staarid, kellest räägitakse kõige rohkem, vahendab Eonline.

Nimekirja tipus on sel aastal kõige rohkem kõmu tekitanud 21-aastane lauljatar Miley Cyrus ning ka üks populaarseimad artiste kogu maal - Justin Bieber.

Justin Bieberit süüdistatakse selles, et ta riietub nagu pime mustkunstnik ning ta kaotas PR-sõja sakslastega, kes konfiskeerisid ta lemmikloomast ahvi.

Üldse jääb mulje, et nimekiri on koostatud ühe kibestunud tigediku poolt, sest tekst jätkub ka süüdistustega Obama pihta, kelle valitsusajal «enamasti halvad asjad juhtuvad». Lisaks kurdab ajakirjanik, et ta on tüdinenud kuulamast Obama kõnesid, kus ta räägib, et tuleb kindlustada, et halvad asjad enam ei juhtu, aga ikka on kõik sama.

Nimekirjas on veel kuulsaid staare, kes ajakirja arvates pole sugugi mõjuvõimsad: Lady Gaga, Ryan Reynolds, Will Smith ja tema pere, kuninglik beebi Prince George, Paula Deen, Donald Trump jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles