Krista Lensin unistab reisidest luksuslikel laevadel ja teha mitte midagi

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul kuulutati Lennusadamas toimunud ajakirja Anne & Stiil galal esmakordselt välja Aasta Naise tiitel, mille pälvis Reet Aus.

Juba kolmandat korda anti välja ka Ly Ranne fondi auhind Ilulooja, mille laureaat valiti tegusate moefotograafide, stilistide, meigikunstnike, modellide ja moelavastajate seast. Aasta 2013 Ilulooja on fotograaf Maiken Staak!

Elu24 petoimetaja Anu Saagim intervjueeris ilugalal, uhke Titanicu pardal ka ajakirja Kroonika peatoimetajat Krista Lensinit

Krista Lensin: Olen tõepoolest unistanud, et võib-olla oli sada aastat tagasi hoopis minu aeg. Oleksin riietunud glamuurselt, joonud šampanjat, reisinud luksuslikel laevadel, teinud mitte midagi... Ühesõnaga olnud lihtsalt kaunis daam, rääkinud tühjast-tähjast ja vahetanud lihtsalt kostüüme...

Olen tihti mõelnud, miks meie, tänapäeva naised, peame olema nii asjalikud, trampima ringi ja tegema täiesti ebaolulisi asju igapäevaelus. Oleksime võinud olla näiteks kaunid daamid mingil muinasjutulisel ajastul.

Aga tegelikult on vist kõige suurem viga naise puhul, kui ta ise hakkama saab, sest siis kõik eeldavadki, et ta saab alati ise hakkama. Ja kõigil nendel saamatutel naistel läheb elus nii kuradima hästi.

Mul on sellest alati nii kahju, sest ma isegi võtan end vahel kokku ja olen pisut saamatu, aga see on nii tüütu...

Vaata Krista ja Anu lustlikku videolõiku!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles