Eksvang Aadu mattus pärast «Võsareporterit» heategude laviini

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter
Võsareporter Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Võsareporter» nägime, kuidas läheb Nõmmel puu all ööbima pidanud endisel vangil Aadul.

Esmalt kuulas Peeter Võsa ära Igori mure, kellelt varastati sõna otseses mõttes kodu ära. Igor elas haagissuvilas ning pidi ühele majaomanikule maksma 1000 krooni, mille sisse mahtus ka elekter. Paraku hakkasid aga arved suurenema ja kui ta viimast summat 3000 krooni nii kiiresti ära ei maksnud, kui omanik soovis, veeti ette hoiatamata tema kodu minema.

Igor leidis selle Liiva raudteejaama parklast ning siis elas ta mõnda aega seal. Teda ei jäetud aga rahule ning ühel hetkel oli kodu jälle kadunud. Nüüd peab Igor ööbima kodutute öömajas.

Võsa sai teada kummalisest majast Tartus. Tegemist on pisikese kõrvalhoonega, kuhu rajatud mitmed «korterid» ja üüri küsitakse korralikult. Omaniku sõnul olevat see seitsme ruutmeetri turuhind 2500 krooni. Lisaks olevat mitmed üürnikud vaimse puudega.

Majaomanik Jaak kommenteeris vaid, et kedagi pole kohustatud üürima.

Ehitusregistri järgi on tegemist abihoonega, kuhu inimesi üldse majutada ei tohiks.

Nädal tagasi rääkis Võsa Aaduga, kes pidi pärast vanglast välja saamist Nõmmel puu all magama. Aadu rääkis, et pärast saadet ei saanud ta kolm tundi telefoni käest panna - inimestele läks tema lugu väga hinge. Eelmise nädala esmaspäeval tõid talle noored kaks suurt kilekotitäit süüa.
Praegu ööbib Aadu ühe naisterahva kahetoalises korteris. Too olevat teda pigem elukaaslaseks tahtnud.

Internetikommentaarides on Aadut süüdistatud kehvas ehitajatöös ja isegi varguses. Aadu lubas kaamerate ja kogu Eesti rahva ees, et sellised asjad on nüüd minevikus ja enam ta nii ei tee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles