Mida arvavad kriitikud One Directioni uuest albumist?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
One Direction
One Direction Foto: SCANPIX

Briti-Iiri poistebändi One Direction uus album «Midnight Memories» on kriitikutelt saanud valdavalt positiivseid hinnanguid.

Album avaldati ülemaailmselt täna ning see sööstis otsekohe iTunesi müügitabelite tippu.

Ajaleht The Daily Telegraph hindas plaati nelja punktiga ja kiitis uute lugude rütmi, võimsaid kitarre ja hümnilaadseid refrääne.

USA Today andis albumile kolm tärni neljast ja märkis: «Tundub, et One Direction on ikka veel arenemas ning mõnedest liikmetest - eriti Louis Tomlinsonist ja Liam Payne'is - on kujunemas tugevad laulukirjutajad.»

Ajaleht The Guardian andis plaadile kolm punkti viiest ja kirjutas, et «Midnight Memories» on pigem emotsionaalselt laetud kui lihalike kalduvustega: «R&B-d pole kuskil ja armastuslaulud saavad laiata.»

Idolator andis hinnanguks 3.5/5 ja kirjutas, et plaat on elav salvestis, millel on staadionikontsertidele sobivad refräänid, mis on omased Coldplayle või isegi Oasisele, kuigi need on filtreeritud läbi raadiopopi läike.

Time Out polnud nii helde ja andis kaks tärni viiest: «One Direction pole täielikult rajalt maha sõitnud, kuid nad suundusid sammu võrra täiskasvanueale lähemale - ja see pole sugugi lõbus.»

Digital Spy andis plaadile kolm tähte ja järeldas: «See tõestab, et kui mööda vaadata pop-haibist ja tiinekatele mõeldud särast, pole muusika sugugi halb.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles