Raadio 2 Aastahitt naaseb endises hiilguses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta Raadio 2 Aastahiti galashow juhid Heidy Purga ja Vaiko Eplik.
Eelmise aasta Raadio 2 Aastahiti galashow juhid Heidy Purga ja Vaiko Eplik. Foto: Raadio 2

Eesti suurim muusikaküsitlus, Raadio 2 Aastahitt avab tänasest hääletuse. Auhindade üleandmisest 3. jaanuaril teeb ülekande ETV.

«Raadio 2 on aasta jooksul tutvustanud kümneid tuhandeid uusi lugusid meilt ja mujalt. Nüüd on aeg uurida, millised neist sellest aastast kaasa võtta. Eesti suurim muusikaküsitlus Aastahitt 2013 ootab muusikahuviliste hääli. Võib öelda, et Aastahiti küsitlus ühendab ka kõikide raadiote kuulajaid,» ütles Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga.

«Hea meel on selle üle, et meiega on taas kambas ETV. Sel korral esitleme taas ka Unistuste Bändi, mille koosseisu saab hääletada. Tuleb taas üks suur muusikute tänamise pidu, tänu hääletajatele,» lisas peatoimetaja.

Aastahiti hääletus kestab detsembri lõpuni. Tulemused selguvad uuel aastal, 3. jaanuaril Raadio 2 eetris. Auhindamine toimub samal õhtul Raadio 2 Aastahiti teleülekande vahendusel ETVs.

Oma hääle saab anda Aastahiti koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles