Nele-Liis Vaiksoo näosaatest: seal ongi kõik väga subjektiivne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele-Liis Vaiksoo
Nele-Liis Vaiksoo Foto: TV3

TV3 hittsaate «Su nägu kõlab tuttavalt» osaleja Nele-Liis Vaiksoo kommenteeris «Kolmeraudses» viimase nädala kõmu näosaate kohtunike väidetava subjektiivsuse teemal.

«Eks see kõik ongi väga subjektiivne seal. Samamoodi, kuidas me kõik üksteisele punkte anname. Mulle on öeldud, et miks sa just temale punkte andsid, ta polnud üldsegi saate parim,» rääkis Vaiksoo.

Nele-Liis on sattunud mitmetes saadetes esinema kas eelviimase või viimasena ning tavaliselt on ta sellel ajal grimmis, kui esimesed juba oma ülesastumisi teevad.

«Ehk sel hetkel, kui mina pean oma viis punkti andma, pole ma pooli esitajaid kas üleüldse näinud või olen neid näinud eelmisel päeval proovis. Sel hetkel sa annadki selle viis punkti mingi hetke isikliku sümpaatia põhjal. Mul juhtub mõnikord, et kui püsti tõusen, tahan öelda ühe nime, aga millegipärast ütlen hoopis teise nime. Siis mõtlen ka ise, et miks ma nüüd nii... Eks see ole selline subjektiivne arvamuste värk seal,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles