«Kodutunne» aitas kolme lapsega üksikema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunne
Kodutunne Foto: Kanal 2

Kanal 2 «Kodutunne» oli täna Saaremaal ulatamas abikätt neljaliikmelisele perele, kus pereisa läks ujuma ja tagasi enam ei tulnudki. Pereema oli siis kaheksandat kuud lapseootel ja pidi üksi hakkama saama oma kokkuvarisenud eluga, laste kurbusega ja leinaga.

Anneli Lahe juhitud «Kodutunne» käis Saaremaal, et aidata üksikema Ella Katrinit, kes kasvatab kolme last.

Ilmselt on iga suhtes olev naine kogenud hirmu kaotada oma kallim. Just selline hirm sai aga pärast 15 koosoldud aastat tõeks Ella Katrini jaoks, kelle mees Toomas uppus 2011. aasta septembrikuus, siis kui Katrin ootas kaheksandat kuud nende kolmandat ühist last.

Põlise saarlasena käis Toomas tihti ujumas ja mereääres. Üks ujumine aga saigi Toomasele saatuslikuks – ta hukkus vees mõned tunnid pärast seda, kui oli kuulnud kurba uudist oma lähedase inimese kohta. Pere pesamuna, kahene Hiie, pole kunagi oma isa näinud, ometi hakkas ta ühte kindlat meest fotodel issiks kutsuma.

Pere elab kahetoalises korteris, kus on väike köök ja WC, kuid seni puudus igasugune pesemisvõimalus.

Enne pereisa surma oli plaanis kitsukest elamispinda laiendada ja heade inimeste abiga suudeti selleks soetada kõrvalkorter. Kahjuks oli see täiesti elamiskõlbmatu ja seal puudus ka elekter. Elujärje parandamine ei olnud nüüd aga enam võimalik, sest pere sissetulekust piisab vaevalt maksude maksmiseks ja laste koolitamiseks.

Anneli Lahe juhitud südamlik «Kodutunne» on Kanal 2s neljapäeviti kell 20:30, kohe pärast kodumaist komöödiasarja «Parim enne».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles