Klubis Teater toimus voodis hullavate neidudega maitsekalt sensuaalne Erotic Cinema pidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uus maitsekalt erootiline pidudesari «Erotic Cinema» sai sensuaalse avapaugu sellel laupäeval 16.novembril.

Erotic Cinema, see on kord kuus toimuv uus üritustesari, kus nagu klassikalistes erootikafilmides köetakse vaatajate huvi ülesse läbi sensuaalsete vihjete ja maitsekate paljastuste.

Tänapäeva pornost ja labastest paljastustest küllastunud maailmas soovib Klubi Teater maitseka erootika jälle au sisse tõsta.

Seekordse meelierutava etenduse andsid seksika «out of bed» välimusega meestesärkides ja kaunis pesus voodis hullavad Teatri Diivad.

Kogu atmosfäär õhkas seksikusest, sest isegi DJ mängis kõige erootilisemaid hitte ja tähelepanu tõmbasid ka ekraanidel jooksvad teemapärased kaadrid ja vallatud õhupallid mis täitsid ruumi!

Pingeid aitasid tõsta Ulaka Kaunitari aksessuaarid ja mänguasjad, mida Diivad oma showdes näitasid ja millega oli hiljem võimalus kõikidel peokülalistel lähemalt tutvuda.

Erootilist pidu oli kohale tulnud nautima ka unistuste prints Roberto De Silvestri, pidutsedes printsile kohaselt koos heade «sõprade» - Moët ja Grey Goose seltsis.

Samuti oli erootlises atmosfääris tähistamas enda sünnipäeva endine miss ja Uku Suviste silmarõõm Sandra Daškova oma seltskonnaga.

Järgmine erootiline kinoseanss juba 6.detsembril, kuid sellel reedel 22.novembril peab Dom Party oma suurejoonelist 2. sünnipäeva. Laupäev 23.november toob aga suviselt kuuma ja särtsaka Tropicana peo Klubisse Teater.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles