Pidu: Staarkulturist Argo Ader maskeeris end Buddha Lounge avapeol mafioosoks

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Budistliku kalendri järgi elame me hetkel aastas 2557 ja selle aasta 15. novembril sai Klubis Teater alguse uus üritustesari Buddha Lounge.

Buddha Lounge on uus aasiapärane pidude sari. Kord kuus muutub Klubi Teater kauniks ja salapäraseks imedemaaks, kus sensuaalsed geishad, salapärased kõhutantsijad, ning eksootlised trummirütmid lahutavad külaliste meelt varjaste hommikutundideni.

Ka möödunud reedel oli klubi täidetud salapäraste idamaiste sümbolitega, rohkete õdusate küünalde ja viirukite aroomiga. Külalisi tervitasid nõtked haaremi kaunitarid ja kõike seda gigantse Buddha valvsa pilgu all. 

Eesti ainuke trummivirtuoos Reigo Ahven esitles trummitseremoonia tänapäevastel Jaapani Taiko drummidel,  Muusikalist Yin ja Yangi tasakaalustas DJ Peterson.


Staaridest oli kohal staarkulturist Argo Ader , kes oli kostümeerinud end külmavereliseks mafioosoks ja Aderi pruut Maarja Kerner oli värvinud oma blondid kiharad moekalt šokolaadikarva.

Vaata idamaist pildi galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles