California Surmaorust leiti siseorganiteta mehe surnukeha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surmaorg
Surmaorg Foto: SCANPIX

USAs Californias Surmaorust (Death Valley) avastati kadunuks jäänud mehe jäänused, kuid siseorganid olid kadunud.

24-aastase Atlantast pärit Ryan Singletoni laip leiti üks kuu tagasi, edastab foxnews.com.

Singletoni pere sõnul ei ole politsei juhtumi kohta neile peaaegu midagi paljastanud. Mehe emale Iris Flowersile lihtsalt öeldi, et ta poja surnukeha leiti ning osa siseorganeid on puudu.

«Ma ei tea muud, et mu pojal ei olnud enam siseorganeid,» lausus ema.

Politsei sõnas meediale vaid seda, et Singletoni surma põhjust ei ole veel kindlaks tehtud.

Surnukeha leiti siis, kui see oli juba lagunema hakanud. Oletatakse, et meest on söönud metsloomad. Samas aga tekitab kahtlust see, et loomad ei eelista teatud organeid, vaid söövad kõike.

Näitlejakarjäärist unistanud Ryan Singleton lendas kodulinnast Atlantast Los Angelesse selle aasta juulis.  Ta üüris auto ning liikus siis edasi Las Vegasesse. Tagasiteel läks masin katki ja ta jäi lõksu Bakeri väikelinna lähedale.

Ta helistas sõbrale, kes oli kolme tunni autosõidu kaugusel ja palus endale järele tulla. Pärast seda telefonikõne ei kuuldud Singletonist enam midagi. Perekond teatas politseile ta kadumisest.

Surmaorus matkanud leidisd mehe jäänused kaks ja pool kuud pärast ta kadumist. Mehelt olid puudu süda, kopsud, maks ja neerud. Ta oli Bakeri linna lähedal.

Mehe ema Iris Flowersi sõnul ei tea ta ühtegi looma, kes eelistaks just neid organeid.

Pere arvates võis ta sattuda röövlite või organite röövijate ohvriks. Politsei ei välista ka vihamõrva, kuna Singleton oli homo.

Krimiasjatundjate sõnul on kõige tõenäolisem, et metsloomad sõid mehe siseorganid ära. Seda ei ole ametlikult kinnitatud.

Pere arvab, et nende poeg mõrvati julmalt.

«Raske on uskuda, et ta lihtsal kukkus leidmispaigas kokku ning jäi sinna kaheks ja pooleks kuuks,» lisas pereliige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles