Elu24 Soomes: Ozzy Osbourne ei teinud oma fännidest välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Black Sabbath esines kolmapäeval Helsingis Hartwall Arenal täismajale.

Laulja Ozzy Osbourne, kitarrist Toni Iommi, basskitarrist Geezer Buzler, trummar Tommy Clufetos ja klahvpillimängija Adam Wakeman saabusid Soome juba teisipäeval ning lennujaamast sõideti otse Kämppi hotelli, kus Ozzy on Soomes viibides alati ööbinud. Sama päeva õhtul tehti soundcheck kontserdipaigal.

Kolmapäeval enne kontserti nähti hotellist lahkumas ning Helsingi linna peal jalutamas trummar Tommy Clufetost.

Kõik teised bändiliikmed, kaasa arvatud Ozzy Osbourne, olid sel ajal hotellis.

Fännid said oma iidoleid näha alles kella viie ajal õhtul, kui hotellist lahkus esimesena kitarrist Toni Iommi, kes kirjutas kõigile soovijatele autogramme. Teda oli valvamas karm naismänedzer, kes kontrollis, et iga fänn saaks ainult ühe autogrammi.

Teisena lahkus hotellist kuulus Ozzy Osbourne, keda toetasid kaks turvameest. Muusik kõndis fännide eest kiirelt teda ootavasse autosse, mis oli paljudele austajatele suureks pettumuseks, kuna tavaliselt on Ozzy alati lahkelt nõus autogramme kirjutama.

Ka ülejäänud bändiliikmed kiirustasid neid ootavatesse autodesse.

Black Sabbathi kontserttuur jätkub juba reedel Stockholmis. Kahjuks Eestisse bänd esinema ei tule ning lähimaks kohaks, kus meie fännid saavad oma iidoleid näha, on Peterburg, kus nad esinevad tuleva aasta juunis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles