Hispaania abieluväliste suhete agentuur reklaamib end Merkeli-Rajoy suudluse abil

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa kantsler Angela Merkel ja Hispaania peaminister Mariano Rajoy
Saksamaa kantsler Angela Merkel ja Hispaania peaminister Mariano Rajoy Foto: SCANPIX

Hispaanias tegutsev abielus inimestele salasuhteid võimaldav tutvumisagentuur Victoria Milan reklaamib oma teenuseid reklaamplakatiga, millel on näha Hispaania peaministrit Mariano Rajoyd suudlemas Saksamaa kantslerit Angela Merkelit.

Plakatil on tekst «100 protsenti diskreetsust garanteeritud. Seda isegi siis, kui sa petad kogu riiki,» edastab The Local.

Need ratastel reklaamid on üleval Hispaania pealinnas Madridis. Firmal on juba kolm miljonit kasutajat.

Plakatil on ka Hispaania lipu värvides härja pea, mis on viide hispaaniakeelsele väljendile «Poner los cuernos», mis sõna sõnalt tõlgituna tähendab kedagi petma.

Tegemist ei ole esimese korraga, mil tutvumisagentuur kasutab kuulsusi enda reklaamimiseks.

Varem on näiteks kasutatud Hispaania kuningliku pere liikmeid. 2011. aastal kasutas Victoria Milan agentuur fotot, millel oli Hispaania kuningas Juan Carlos, Briti prints Charles ja USA endine president Bill Clinton. Juures oli tekst, et nad vist kasutasid rivaalfirma Ashley Madisoni teenuseid. See oli peen vihje nende meeste abieluvälistele suhetele.

Samuti kasutati Hispaania kuningannat Sofiat, kes kallistab modellivälimusega noormeest. Juures oli tekst: «Sa ei pea ööd enam üksi veetma».

2012. aastal oli aga sel kohtinguagentuuril reklaamides vastuoluline foto Hispaania kuningast, milles tal on käes jahirelv ning ta seisab Botswanas surnud elevandi juures.

Tekstis oli «Parim koht seikluseks». Hispaania keeles tähendab sõna «aventura» nii seiklust kui ka abieluvälist suhet.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles