Tiit Ojasoo kuulus habe sureb koos Ühtse Eestiga

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Ojasoo ja tema habe.
Tiit Ojasoo ja tema habe. Foto: Jelena Rudi

Pärast eilset Ühtse Eesti suurkogu tunnistas Tiit Ojasoo, et kasvatas oma imposantse habeme vaid ÜE poliitteatri projekti pärast.


«Jah, habe on seotud Ühtse Eestiga,» ütles Ojasoo. «Homme seda enam ei ole, aga kui ma leian mingid käärid, siis võib-olla juba täna õhtul.» Tänu sellele habemele on Ojasood võrreldud kord Jakob Hurda, kord Carl Robert Jakobsoniga. Tegelikult oli eeskujuks hoopis üks teine ajalooline tegelane.

«Ma olen kogu aeg püüdnud Nikolai II nägu teha, aga ajalehes võrreldakse mind Jakob Hurdaga. No kuulge, rohkem mastaapi,» naeris Ojasoo, kes etenduses asendas oma valimiskõne klipiga, kus ta tulisel ratsul silmapiiri poole kappab, taustaks loosund «Ratsa rikkaks!».

«Kui nüüd kogu tõde avaldada, kogu tõde, nagu me lubasime, siis peab tunnistama, et ma ei oska ratsutada,» rääkis teatrimees.

«Vähemalt mitte nii hästi,» parandas kõrvalt Ene-Liis Semper. «See hobune, kellega ma klipis sõitsin – tema nime ma ei mäleta – oli nagu hobuste Ferrari, aga mina olen sõitnud ainult Saparožetsitega. See hobune nõudis paremat juhti. Nii et nägu oli seal minu oma, keha aga mitte,» lõpetas Ojasoo.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles