Galerii! Reedel toimus moe-ja üllatusterohke Buduaar Fashion Night «Täituvate soovide öö»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel maagilisel ja salapärasel 15. novembri täiskuuööl toimus Lounge Deja Vu-s glamuurne Buduaar Fashion Night «Täituvate soovide öö».

Peole saabujaid ootasid evian® Elie Saab limiteeritud kogusega disainpudeli puhas võluvesi ja sooviloosid, mille sisu täitus enamike jaoks juba südaööl.

Buduaari 2014. aasta horoskoobi usaldusväärsetele ennustustele tuginedes said õhtujuhi Kertu Jukkumi abiga meie armsad külalised teada, millal, kus ja kuidas nende soovid täituvad, ja et kõik hea kiiremini teostuks, andsime üle palju kauneid soovisõnumiga The Wishlet ehteid, maagilisi Sauso kindad, puhast evian® alpide disainpudeli võluvett, särava valge naeratuse Valkoinen Hymy kodukasutustooteid ning aastat 2014 ennustava horoskoopi ja ennustuskunsti sisalduvaid ajakirju.

Sel meeleolukal täiskuu ööl saime osa nii soovide täitumistest, südamesse minevast muusikast Tom Valsberg ning tema armsate sõprade poolt ja meretaguselt maalt saabunud moebrändide The Wishlet ja Sauso ning Debenhams pesu moeshow'st.

Kauniteks modellideks olid evian® Summer Model 2013 võitja ja sadade kandidaatide seast välja valitud finalistid.

The Wishlet ehted ja Sauso kindad ning palju hambavalgenduse tooteid Valkoinen Hymy poolt tulevad Buduaari veebis õige pea alla oma hinna ka heategevuslikele oksjonitele, millega toetame abivajajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles