Bieber kulutab soengule vaid viis minutit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber.
Justin Bieber. Foto: SCANPIX

Noor laulja Justin Bieber rääkis, et tal kulub oma firmamärgiks saanud soengu tegemiseks vaid viis minutit.

Hiljuti ajakirja People koostatud maailma ilusaimate inimeste nimekirja pääsenud noormees ütles, et ei tee oma juustega mingeid imetrikke, vahendab Digitalspy.

«Kulutan sellele viis minutit. Kasutan šampooni, palsamit – enamasti seda, mida hotellist leian – ja föönitan kuivaks. Lõikan juukseid enne iga teleesinemist või siis, kui mu ema ütleb, et need on liiga pikad,» kirjeldas Bieber oma iluprotseduure.

Noormees lisas, et ei taha, et tema välimusele liiga palju tähelepanu pöörataks. «Juuksed ei tee sinust seda, kes oled. See soeng on osa mu imidžist, aga see ei määra, kes ma olen,» ütles Bieber.

Hiljuti kirjutati ajalehe New York Times juhtkirjas, et Bieberi ühele küljele kammitud soeng on teismeliste poiste seas väga populaarseks saanud, kuid juuksuris on poistel piiinlik otse välja öelda, et nad soovivad endale Bieberi soengut.

«Ta on südametemurdja, keda tüdrukud armastavad. Nad ei taha, et neid sellega seostataks,» rääkis juuksurisalongi omanik Cozy Friedman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles