Miley Cyrus plaanib 21. sünnipäeva pidu rajus sadomaso stiilis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTV Euroopa muusikaauhindade etenduse säravaim täht, popstaar Miley Cyrus tõi oma esinemisele kaasa kosmoseteema ning liibuvad kostüümid.
MTV Euroopa muusikaauhindade etenduse säravaim täht, popstaar Miley Cyrus tõi oma esinemisele kaasa kosmoseteema ning liibuvad kostüümid. Foto: AP/Scanpix

Lauljatar Miley Cyruse sünnipäev saab olema kõigi aegade rajum, sest põhiteemaks saab olema sadomaso.

Kasiinoealiseks saav skandaalne lauljatar peab koos palgatud planeerijatega kõvemat sorti peoplaani, kuhu on koguni kutsutud ka tema eks Liam Hemsworth, vahendab FemaleFirst.

Asjassepühendunu teadis koguni rääkida, et Miley erisoov on, et tema 21. sünnipäev oleks ülevõlli ja et tema endike kihlatu teiste seas ka peole ilmuks.

«Lauljanna on palganud peoplaneerijad, kelle ülesanne on peole luua seksi vangikoopad, mis on varustatud puuride ja piitsadega,» lobises innukalt asjassepühendatu.

Peol saavad olema peenisekujulised valgustid ning mees-ja naistantsijad.

Kuigi oma ametlikul sünnipäeval, 23. novembril esineb ta Ameerika muusikaauhindade jagamisel, siis oma sünnipäeva peab ta vahetult peale seda koos kuulsaimate nimedega kutsutute seas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles