Kennedyd seksisid presidendi lennuki pardal päev enne JFK tapmist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John ja Jacqueline Kennedy Dallase lennujaamas 22. novembril 1963. aastal
John ja Jacqueline Kennedy Dallase lennujaamas 22. novembril 1963. aastal Foto: SCANPIX

USA president John Fitzgerald Kennedy (JFK) ja ta naine Jacqueline Kennedy seksisid presidendi lennuki Air Force One pardal.

Ajaloolase William Manchesteri kinnitusel leidis see aset vaid päev enne presidendi maha laskmist Dallases, edastab news.com.au.

Ajaloolane mainis seda fakti kergelt 1967. aastal välja antud raamatus «The Death of a President». Ta paljastas selle alles 2000. aastate alguses.

Teada on, et president Kennedyl oli üsna palju naissuhteid. Üks neist naistest oli Mimi Breadsley, kellega ta seksis, kui ta naine eemal oli.

Naine avaldas selle fakti 2010. aastal avaldatud raamatus «Once Upon a Time».

Manchester püüdis oma raamatus näidata president Kennedyt kui truud abikaasat.

Väidetavalt oli Kennedytel Houstonis Rice`i hotellis eraldi toad. See viitas sellele, et nad ei olnud enam lähisuhtes.

Manchesteri andmetel seksis presidendipaar lühikesel lennul San Antoniost Houstonisse 1963. aasta 21. novembri pärastlõunal ehk päev enne seda kui president maha lasti.

Manchester on sellele viidanud oma raamatus lehekülgedel 77 ja 78: «Nende elu oli pideval avalikkuse tähelepanu all olemises. See oli nende viimane võimalus olla intiimselt kahekesi. Nad olid juba üsna väsinud, kui nad suundusid Houstonisse. Tegelikkuses ei olnud neil aega kahekesi olemiseks isegi mitte üks tund. Seega harrastasid nad 10 000 meetri kõrgusel kiirseksi. Siis pidi president uuesti rahva ette ilmuma».

1964. aastal paljastas Jacqueline Kennedy Manchesterile fakte lennuki pardal ja ka hiljem aset leidnud tulistamise kohta.

John Fitzgerald Kennedy (29. mai 1917 Brookline, Massachusetts – 22. november 1963 Dallas, Texas) oli Ameerika Ühendriikide 35. president.

Ta kaotas elu 22. novembril 1963. aastal kui oli visiidil Texases Dallases olles siis 46-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles