Potteri-filmi naispeaosalisel Emma Watsonil tasuta käekottidest kõrini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson Londoni moenädalal
Emma Watson Londoni moenädalal Foto: SCANPIX

Watson tunneb end pärast filmistaarina möödunud teismeiga õppides USA ülikoolis õnnelikumana kui kunagi varem.


Vanity Fairi juuninumbris ütleb Emma Watson (20), et sarnanes väiksena Potteri-saaga võluritüdruk Hermionega, keda ta filmis mängis, nagu kaks tilka vett.

«Ausalt, ma olin tema!» ütleb Watson ja lisab, et praegu on tema jaoks kõige tähtsam elada ka tavalise inimese elu lisaks filmist tulnud suurele tuntusele ja kõige sellega kaasnevale. Tõsi küll, vähemalt raha pärast ei pea ta enam muretsema, mullu oli ta Hollywoodi kõige kõrgemalt tasustatav naisnäitleja.

Praegu õpib britist näitlejatar USAs Browni ülikoolis, kus ta tundis end esmalt sattunud olevat Hollywoody teeny-komöödiasse. Imestama panid teda kohalikud korporatsioonipeod ja toanaabriks sai ta neiu, kellel, üllatus-üllatus! ei olnud Potteri-saagast sooja ega külma.

Watsoni sõnul arvavad inimesed, et kuna ta on rikas ja kuulus ning talle jagatakse tasuta käekotte, ei peakski tal olema lisaks karjäärile normaalset (era)elu. Läbisaamise kohta Potteri-filmi peaosalise Daniel Radcliffiga sõnab Watson: «Kui midagi läheb halvasti, siis on tema see, kellega sellest räägin.»

Hiljuti sai Watsonist Burberry moebrändi uus esindusnägu, ettevõtte kreatiivdirektor Christopher Bailey sõnul on Watson tema teada ainuke neiu, kelle kohta inimesed ütlevad vaid kahte täiesti erinevat asja: «Kohutav!» ja «Vau!»

Vaata pilte Watsonist Vanity Fairis siit ja siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles