Video: hirv läks fotograafiga peadpidi kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotograaf vs põder
Fotograaf vs põder Foto: Vince M. Camiolo

Internetis saab näha närvikõdi tekitavat videot sellest, kuidas noor hirvepull loodusfotograafiga tüli noris.

Juhtum leidis aset Põhja-Carolina ja Tennessee vahel asuvas Great Smoky Mountains rahvuspargis hirvede jooksuajal, vahendab Daily Mail. Mees pildistas hirve ohutust kaugusest, kuni loom otsustas äktiselt liiga lähedale tulla.

Video postitas Youtube'i Vince Camiolo, kes küsis hiljem piltnikult kommentari.

Fotograaf kirjeldas: «Minu esimene mõte oli: «Vau, ta tuleb kuramuse lähedale...» Kuid olen varemgi neid lähedalt pildistanud ja ilma probleemideta. Lootsin, et kui jään liikumatuks ja rahulikuks, kaotab ta huvi ja kõnnib edasi. Kuid siis võttis ta mind sarvedega sihikule. Tahtsin enda tähtsaid organeid kaitsta ja hoidsin pead maas. Arvasin, et kui tõuseksin püsti, võiks see teda provotseerida ja mind haavatavamaks teha. Ilmselt andis see, et ma pead all hoidsin, talle signaali võitluseks. Alguses olin murelik, kuid kui ta hakkas tagurdama ja mind puskima, tuli mulle hirm peale ja ma lasin varvast. Nii et kui pargivaht poleks mind auto peale võtnud, oleksin pidanud parimal moel üritama võitlusest taganeda. Tegin sõpradega nalja, et vähemalt pidas ta mind pulliks, mitte lehmaks!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles