Vaata siit: «Kodutunne» tegi midagi enneolematut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunne
Kodutunne Foto: Kanal 2

Seekordne Kanal 2 saade «Kodutunne» käis Lääne-Virumaal Roelas, kus kasvatab pool aastat tagasi mehe matnud Aira üksi seitset last. «Kodutunne» otsustas teha midagi enneolematut ja korrastada tema terve maja.

Roelas elab suurpere, kes pidi alles pool aastat tagasi läbi elama tragöödia: seitse väikest last, kellest kolm on kasulapsed, kaotasid oma isa ja Aira oma kalli abikaasa Mihkli.

Aira mees Mihkel oli mustlane ja nii on selle maja seitse last, kellest vanim on kaheksane ja noorim kahene, oma temperamendi ja elurõõmuga Airale igati lohutuseks. Ometi ei ole naisel pisipõnnidega tegelemise kõrvalt võimalik tööl käia ja pere elab vaid lastetoetustest.

Aira soovid olid tagasihoidlikud - ta soovis majja vett, dušinurka ning tualettruumi, et lapsed ei peaks talvel külmetama. «Kodutunne» otsustas aga peret üllatada ja teha korda terve maja esikust kuni lastetubadeni.

Vaata Kanal 2 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles