Tanel Padar & The Sun jõuavad homme tuuriga pealinna, soojendajaks Rasmus Rändvee

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkaritepunt Tanel Padar & The Sun tahab, et nende muusikat mõistetaks ka piiri taga. Oma peatselt ilmuva ingliskeelse albumiga astuvad nad selle soovi täitumisele sammukese lähemale.
Rokkaritepunt Tanel Padar & The Sun tahab, et nende muusikat mõistetaks ka piiri taga. Oma peatselt ilmuva ingliskeelse albumiga astuvad nad selle soovi täitumisele sammukese lähemale. Foto: Liis Treimann

Reedel, 15. novembril jõuavad Tanel Padar & The Sun käimasoleva Club Attack tuuriga ka Tallinnasse.

Rock Cafes toimuval kontserdil astuvad külalistena üles Rasmus Rändvee & Facelift Deer ning The Blank Lips. Piletid kontserdile on müügil uste avanedes.

Käesoleva aasta alguses 10. aastaseks saanud Tanel Padarile ja The Sunile on see viimane esinemine tänavu Rock Cafes.

Novembri algusest on bänd igal nädalavahetusel tuuritanud mööda Eesti klubisid ja sel nädalavahetusel antakse korralik rockipauk ka pealinnas. Tanel Padar ja The Sun lubavad lavalt publikule vaid hittide paremikku.

Rasmus Rändvee võitis möödunud aasta jõulude eel superstaari-tiitli ja plaadilepingu maailma suurima plaadikompaniiga Universal Music. Septembris realiseeris Rasmus lepingu oma bändiga Facelift Deer, mis moodustati juba 2010. aastal Pärnus ja ühendab endas viie noore keskkooli poisi energiat.

Albumile on panuse andnud kõik bändiliikmed nii muusika kui sõnade kirjutamise osas.

Läbi raadiote on inimesteni aasta jooksul jõudnud päris mitu singlit - Eesti Laulule kvalifitseerinud “Dance”, hoogne suvehitt “You Got Me” ja bändi värskeim singel “Everlasting”. Teised albumi lood jätkavad samal energilisel nn. dance-floor rock’n’roll lainel, mis pikitud mõnusa hulluse ja noorusliku jõuga.

Õhtu avaesinejana astub lavale The Blank Lips.

Piletid hinnaga 8 EUR on müügil uste avanedes Rock Cafe kassas, Facebooki attendiga maksab pilet ukselt 6 EUR. Uksed avatakse kell 21.00. Kontserdil kehtib vanusepiirang 18 eluaastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles