Fännid, hõisake! Heavy metali kuningas Manowar annab märtsis ainulaadse kontserdi Rock Cafes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manowar
Manowar Foto: Promofoto

Järgmise aasta 25. märtsil annab Tallinnas kontsertklubis Rock Cafe eksklusiivse kontserdi maailma absoluutne heavy metal kuningas - USAst pärit ansambel Manowar.

Bänd, kes reeglina esineb suurtel väljakutel ja staadionitel, ei vaja pikemat tutvustamist.

Erakordsust kontserdile lisab fakt, et müügile tuleb vaid 700 piletit.

Piletite eelmüük algab üheaegselt Eestis ja Lätis 18. novembril kell 10.00, Eestis on piletid müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

Manowari Tallinna kontsert on bändi tuuril täiesti ainulaadne – mitte kusagil mujal ei saa bändi fännid nautida surematuid heavy metal teoseid niivõrd väikeses saalis.

Kuigi Rock Cafe mahutab oluliselt rohkem kui 700 muusikasõpra, siis Manowari nõue rõdudele pileteid mitte müüa seabki müüdava piletilimiidi.

Eesti ainsa raskerokifestivali Hard Rock Laager eestvedaja Kaido Haavandi rõõmustas, et taas tuleb kodumaale maailma üks tippnimedest.

«Kummaline mõelda, et sellest on möödas juba veerand sajandit, kui Manowar minu jaoks üheks väga oluliseks bändiks kinnistus. «Kings of Metal» on vaieldamatult bravuurse heavy-metali tippmark ja kuigi sealt edasi on nende looming minu fookusest kadunud, on tegu endiselt aktiivselt plaadistava ja tuuritava bändiga, mis näitab loomingu aegumatust üle mitme põlve,» lausus Haavandi.

«Ma usun, et iga heavy metalist lugupidav fänn peaks kiirustama, sest kontserdile müüdav 700 piletit on ikka imeväike kogus,» julgustab Haavandi piletiostuga kiirustama.

Kontserdi maaletooja RL Entertainment eestvedaja Hardi Loog lausus, et Manowariga on läbirääkimised võimaliku esinemise üle kestnud juba pea 2 aastat.

«Ääretult hea meel on pakkuda Eesti heavysõpradele bändi keda siia on pikkisilmi oodatud,» lausus Loog.

«Manowar seekord Lätis ei esine ja sellega seoses on kontserdile oodata ka palju lätlaseid ning ei soovitaks Eesti raskerokiaustajail pileti soetamisega kaua oodata.»

Manowar on 1980. aastal loodud USA heavy metal bänd, kes on peamiselt tuntud oma lüürika poolest, mis põhineb fantaasiamaailmal (mõõgad, nõidused jne).

Bändi loojaks on bassimees Joey DeMaio, kes toona töötas Black Sabbathi püro- ja bassitehnikuna.

1984. aastal püstitas Manowar Guinnessi rekordi kui kõige valjem bänd maailmas, selle rekordi on nad hiljem kahel korral ise ületanud.

Lisaks kuulub bändile maailmarekord kui «kõige pikem heavy metal kontsert», kui nad esinesid 2008. aastal Bulgaarias järgemööda 5 tundi ja 1 minuti.

Manowar pole kunagi olnud väga kuulus oma kodumaal, seevastu on neil Euroopas, Jaapanis ja Austraalias meeletult lojaalseid fänne.

Bänd on ilmutanud 12 stuudioalbumit, mida on üle maailma müüdud rohkem kui 9 miljonit koopiat. Manowari esinemised on tuntud kui väga energiarohked kontserdid, millest iga fänn saab kogemuse elu lõpuni.

Manowari kuuluvad:

Joey DeMaio – bass, klahvpillid

Eric Adams - vokaal

Donnie Hamzik - trummid

Karl Logan – kitarr, klahvpillid

Piletid Manowari kontserdile hinnaga alates 49 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides, koduleheküljel www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles