Elu24 kutsus külla sümfoonilist rokki viljeleva Jana Kase & Mai Skizo

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 12 teeb Elu24 toimetusse visiidi elektronilise muusika mõjutustega sümfoonilist rokki viljelev ansambel Jana Kask & Mai Skizo.

Nende külaskäiku saad kiigata live'ina Elu24 lehelt. Kui sul on bändi liikmetele küsimusi, siis kirjuta need palun meie kommentaariumisse ja saad kindlasti neile neljapäeval ka vastused.

Jana Kask on Eesti Otsib Superstaari teise hooaja kõigest 16. aastaselt võitnud noor talent

Lõpuks on lualjatar leidnud just need õiged inimesed, kellega vallutada eestimaalaste südamed. Intrigeeriva nimega bänd Mai Skizo tegutseb juba aastast 2008, kuid Jana liitus sellega alles eelmisel aastal.

«Tänu ansambli Mai Skizo poistele sain aru, et ma ei pea kogu aeg rabelema, et pildil olla. Las inimesed tulevad ise ja vaatavad, mina pean muusikat tegema,» ütles superstaar Jana hiljuti oma debüütplaadi «Skizo Fairytale» esitlusel Õhtulehele.

Jana Kask ja Mai Skizo bändi kuuluvad Jana lisaks kitarrist Alar Aigro, basskitarrist Enn Peetre ja trummar Arvi Aigro. Arvi on muuseas ka Jana elukaaslane.

Jana on aastate jooksul katsetanud mitmeid muusikastiile, kuid on nüüd kindel, et see, mida viljelevad tema uued bändikaaslased, on tema jaoks see õige. Täiesti juhuslikult kokku saanud punt on aga koostööd teinud juba üle aasta.

Varem on Jana suurteks lemmikuteks olnud sellised rokkbändid nagu Rammstein, Nightwish ja teised. Täna saab lauljatar mõjutusi dubstep’ist, elektroonilisest muusikast, hard rock’ist ja isegi ooperist. Viimasest on naine suures vaimustuses.

Lauljatari sõnul saab ta muusikalist inspiratsiooni kõige rohkem siiski Mai Skizoga koos oldud ajast

Jana sõnul on tema ja Mai Skizo ainus eesmärk publikule oma loominguga armastust pakkuda. «Meil on üks lugu «Heroes», mis räägib sellest, et kangelane pole see, kes teeb vägilastegusid, vaid see, kes tahab teistele kogu aeg head. Ja ma loodan, et meie plaati kuulates inimesed avastavad selle hea tunde enda seest,» rääkis Jana Õhtulehele antud intervjuus. Lauljatari arvates ongi elu püsiväärtusteks vaid armastus ja lähedased inimesed.

Jana Kase & Mai Skizo live etteaste toimub juba täna, 14. novembril kell 12 Postimehe online-toimetuses ja seda saab kiigata otse ka Elu24 lehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles