Räppar Genka raksus Rock Cafega, klubi ei maksvat heategevusürituse tasusid ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genka LIVE ööklubis Casablanca
Genka LIVE ööklubis Casablanca Foto: Viktor Burkivski

Räppar Genka kutsub üles oma Facebooki lehel kõiki Rock Cafes käimist vältima.

Nimelt olevat klubi ikka veel võlgu Genka korraldatud heategevusürituse Forevo eest, mis toimus koguni aasta tagasi.

«Teate mis viimase heategevusürituse Forevo piletirahast sai, mis pidi minema Forevo fondi? Midagi, sest «sõbrad» Rock Cafest pole seda siiani ära maksnud,» pahandab Genka.

Kui tal on saamata 2011. aastal esinemise eest tasu, siis eriti pahaseks teeb teda, et heategevuseks ka raha ära ei maksta.

«Kutsun kõiki üles seda kohta igati vältima!!! Fuck those guys!!!!!!» kurjustab ta postituse lõpuks.

Tema postitust on jagatud juba üle 400 korra ning kommentaaridest tuleb välja, et ta ei ole sugugi ainus, kellel on probleeme kohast tasu saamisega.

Eriti üllatamapanev on see, et mehed on teinud seal tema sõnul suurepäraseid asju: «Olen nendega koos teinud asju. Mõistan ka, kui raske on sellist formaati klubi teha jne. Seda enam on mul raske seda mõista. See on puhas pahatahtlik näkkusülitamine. Ja mõtleme nüüd kellele?» küsib ta lisaks kommentaariumis.

Tekib küsimus, kuhu see raha siis läheb, kui Rock Cafes on toimunud päris palju häid üritusi, mis on toonud täismaja ning miinustest aimu ei anna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles