Tahad saada uueks ilmatüdrukuks? Siis kandideeri!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reporteri ilmatüdruk Grete Klein
Reporteri ilmatüdruk Grete Klein Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Kanal 2 uudistemagasin Reporter kuulutas välja ilmaneiukonkursi.


Ja see pole veel kõik, nagu öeldakse. Lisaks loodab telekanal leida osalejaid Riias toimuvale rahvusvahelisele Marilyni (eks ikka Monroe, kelle muu) konkursile. Ja seegi pole veel kõik: neide valitakse ka suvistesse videotesse, saatelõikudesse statistideks, assistentideks ja muudele huvitavatele ametikohtadele. Muuhulgas avaneb väljavalitutel võimalus lüüa kaasa Koit Toome järgmises muusikavideos. Üks konkurss, kümneid võimalusi! Veebikonkurss kestab jaanipäevani.

«Mina alguses kodus harjutasin. Lindistasin ennast kaameraga ja vaatasin, kuidas välja tuleb. Ja teksti peab lugema mõttega, seda ei saa lihtsalt maha lugeda,» rääkis Grete Klein ilmatüdruku raskest, kuid huvitavast tööst.

Head ilmatüdrukut iseloomustab kaunis välimus, ilus figuur, mõnus huumorimeel, hea diktsioon ja vanus üle 18 aasta. Mis siin salata, enamikul Elu24 lugejatest on need omadused ju olemas ja enamgi veel! Ja ära unusta: sul avaneb erakordne võimalus kaamera ees bikiine kanda!

Niisiis, kallid kaunid lugejad! Palun kandideerige kähku siin! Või muidu peame me suvel bikiinides Peep Taimlat vaatama...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles