Kuula Anne Veski hilissügist singlit «Oled mulle vaid tuul»! Kuidas meeldib?

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski on idanaabrite juurde alati oodatud. Pilt on tehtud mullu tema soolokontserdil Moskva Estraaditeatris.
Anne Veski on idanaabrite juurde alati oodatud. Pilt on tehtud mullu tema soolokontserdil Moskva Estraaditeatris. Foto: Marina Puškar

Lauljanna Anne Veski salvestab oma uut albumit tuliuute lauludega. Albumile on oodata väga erineva meeleolu ja tempoga laule, mis kokku moodustavad värvika terviku.

Värske singel «Oled mulle vaid tuul» räägib sügisöisest kohtumisest ja lahkumisest, nukrusest südames ja igatsusest hinges.

Laulu heliloojaks on Meelis Leis, kelle sõnul on lugu sügiseselt melanhoolsele meeleolule vaatamata tantsitav ja reibas. Tegu on järjekorras teise singliga, mis valminud Anne Veski ja Meelis Leisi koostöös. Eelmisel aastal ilmus laul pealkirjaga «Ma ju tean».

Anne ise ütleb, et tegelikult sügis talle väga meeldib ja ta armastab vahel oma terrassilt lihtsalt vihmasadu jälgida. Samuti tuleb just sügisel jälle töömeeleolu peale.

Uue loo saad alla laadida SIIT!

Kuula lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles