Nele-Liis Vaiksoo sai hakkama uskumatu surmasõlmega ja võitis saate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Nele-Liis Vaiksoo
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Nele-Liis Vaiksoo Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuuendas saates kehastas Nele-Liis Vaiksoo Beyoncet ja laulis lugu «Single Ladies».

Andrus Vaarik: «Ma ei oska hinnata, kui täpselt sa Beyoncet järele tegid. Ma sain aru, et see oli tõeline surmasõlm, millega sa hakkama said. Aga kui ma näen seal taga sinu enda isiksust, kes vaikselt irvitab ja tunneb rõõmu selle üle, millega sa parasjagu hakkama saad, siis see paroodiaefekt on minu jaoks täiesti täidetud.»

Olav Osolin: «Mustade naiste tegemisega on selles saates olnud alati selline probleem, et kuna kogu aur läheb tantsimise õppimise peale ja samal ajal tuleb laulda ka, siis paroodiast me ei räägi sellisel puhul. Sedapuhku pean ütlema, et kõikidest nendest, mida ma siiamaani näinud olen, tundus see mulle kõige lahedam. Seal oli hoogu, see lugu oli ka muidugi hea ja seal oli ka kehavõbistamist, mis selle juurde käib. Eriti hea oli näha, et asi oli ära õpitud, aga oli ka natuke mõnusat, et «ma võin seda teha; lõdvalt teeme seda niimoodi». See oli lahe.»

Nele-Liisi pingutused tõid talle kuuenda saate võidu. Ta annetas võidetud 1000 eurot Pelgulinna sünnitusmajale.

Artist: Beyoncé (SME)

Lugu: «Single Ladies»

Album: «I Am... Sasha Fierce» (Deluxe Version)

Laulu «Single Ladies» leiad iTunesist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles