Telestaar Maire Aunaste tänab südamest kõiki õnnitlejaid

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal tähistas saatejuht Maire Aunaste oma 60. juubelit. Õnnitlejaid oli palju, väga palju ja seepärast otsustas legendaarne telestaar tänada neid kõiki oma Facebooki lehel: 

Kallid sõbrad-nii tuttavad kui vähem tuttavad! Mind on üldiselt raske šokeerida, aga kui ma eile õhtul nägin õnnesoovide ees numbrit 1400, siis ma hakkasin esimest korda FB-i natuke kartma...

See on nagu loodusjõud, mida hallata ei saa! Aga niikaua, kui kurjuse asemel pakutakse sõprust ja häid soove ilusate sõnadega, mulle see "loodusjõud" meeldib...

Tegelikult pole paremat kingitust mitte ühekski sünnipäevaks ega juubeliks, kui teadmine, et su olemasolu ja su töö on inimestele korda läinud. Sest kelle jaoks ma siis töötanud olen, kui mitte teie...Iseendale pole ju mõtet ei kirjutada ega saateid teha!

Olen väga õnnelik ja väga tänulik iga teie saadetud sõna ja soovi ja kallistuse eest!

Vabandust, et ma ei jõua kõigile teile personaalselt vastata, aga ärge kartke, et ma kas või ühegi neist õnnesoovidest märkamata oleks jätnud: teie südamlikkus ja hoolimine aitab mul üle elada mitte üksnes talve, vaid lisas ka lootust, et elan ilusa hingega rahva hulgas.

Aitäh kõigile! Teie Maire

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles