Glamuurne üritustesari 5th Avenue toob pidulistele efektse show ja stiilse muusikavaliku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Hollywood TT agentuur ning Elu24 esitlevad: 5th Avenue
Club Hollywood TT agentuur ning Elu24 esitlevad: 5th Avenue Foto: promo

Tuleval laupäeval leiab ööklubis Hollywood aset glamuurne üritustesari 5th AVENUE - The most expensive street in the world  «Theme RED». 

Club Hollywood, TT agentuur ning Elu24 toovad teieni ürituse, mida iseloomustavad hurmavad RED-kostüümitarid, efektseimad showd, stiilseim muusikagurmee ning melu, mille taolist kohtate tõesti vaid «on the 5th Avenue!»

Muusikamenüü koostab  Dj KIKKO J

Õhtu naelaks on show-etendus «Royal RED».

Kõik kaunitarid pääsevad peole kuni 00:30 täiesti TASUTA!

Kirsiks tordil on võimalus soetada VIP pilet ning pidutseda üheks õhtuks avatud Elu24 LOUNGE`is – tule ja naudi Elu sära ning maise maailma maiuspalu!

Härrasmehi hellitatakse uue James Bond 007 «Quantum» parfüümiga ning Naistele pakub unustamatut meeltepai Christina Aguilera «Unforgettable».

Külalisi tervitavab värskendav COINTREAU

Ürituse leiab ka Facebookist.

Elu24 paneb loosi 5th AVENUE kingipaketi:

Christina Aguilera parfüüm «Unforgettable» + maiuspaladega laud ning tasuta VIP-sissepääs kuuesele seltskonnale üheks õhtuks Hollywoody VIP-alal avatavas ELU24 lounge`is!

Auhinna soovijatel palun enda kontaktandmed saata hiljemalt laupäevaks 09.11.13 kell 18.00 e-maili aadressile triin@ttagentuur.ee!

Kohtumiseni suurepärasel peol juba tuleval laupäeval ööklubis Hollywood!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles