Põhja-Tallinn teeb homme Elu24 toimetuses live-esinemise: oleme avatud igasugustele teemadele

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpipunt Põhja-Tallinn
Räpipunt Põhja-Tallinn Foto: Oliver Moosus

Põhja-Tallinn annab juba homme, 7. novembril Elu24 toimetuses muheda kontserdi ja vastab ka lugejate küsimustele. Kõike seda saab kaeda otseülekandes Elu24 lehelt.

Soojenduseks rääkis Elu24 Põhja-Tallinna liikme Jaanuse ehk Wild Desease'iga juba enne natuke juttu.

Kui mõnedele fännidele on jäänud mulje, et Põhja-Tallinna punt on natukene ülbe, siis Jaanus lükkab selle mõtte rahulikult ümber ning küsib vastu: «Miks me ülbed tundume? Äkki peitub see vaataja-kuulaja silmades? Kindlasti rõõmuga ootame, et meie fännid kaasa lööks ja julgelt meilt igasugu asju küsiks! Oleme igati avatud kõigele,» lisab räppar.

Kuidas aga on edenenud uue albumi «Maailm meid saadab» müük?

«See on hetkel üks kõige müüduimaid plaate. Ei ole küll iga nädal pingsalt seisu jälginud, aga meil pidi väga hästi minema. Tundub, et varsti on vaja plaate juurde teha,» rõõmustab Jaanus.

Põhja-Tallinn on hetkel promomas oma uut albumit tuuriga. Kuidas aga fännid uut albumit vastu võtnud on?

«Vastuvõtt kontserditel on olnud fännide poolt väga hea. Üllatav on ka see, et album on müügis olnud üsna vähe aega, aga paljud laulavad lugusid kaasa,» rääkis räppar Elu24le.

Naissolisti vahetus Maiast Kerli Kivilaane vastu pole ka bändi edule kuidagi halvemini mõjunud. Jaanus leiab, et tegemist on enam mitte nii aktuaalse teemaga.

«Kerli saab hästi hakkama ning tagasilööke meil olnud ei ole. Fänne tuleb ikka pigem juurde ja ei tea, et keegi meile selja selle pärast pööranud oleks,» lisab Jaanus enesekindlalt.

Kallid lugejad, Põhja-Tallinn ootab teie küsimusi, millele homsel laivil Elu24 toimetuses vastata!

Postitage kommentaariumisse oma küsimused, sest bänd lubas olla igati avatud igasugustele teemadele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles