Elu24 loosib piletid Total Science ja Riya peole Sinilinnus!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel esinevad Sinilinnus Inglise artistid Total Science ja Riya
Reedel esinevad Sinilinnus Inglise artistid Total Science ja Riya Foto: AFP / Scanpix

Reedel 8. novembril toimub Sinilinnus pidu nimega Tjuun In, kus peaesinejaks on Inglise dj ja produtsent Total Science ja lauljatar Riya. Neile sekundeerivad kodumaised Leslie Da Bass, Leiner, Jeffy Diamond ning Tjuun ini residendid Qba, To-Sha, L.Eazy. Visuaale teeb Vj Teng.

Elu24 loosib Total Science ja Riya peole välja 4x2 piletit!

Selleks kirjuta meile toimetus@elu24.ee, miks sina ja sinu kaaslane olete just need inimesed, kes sobiksid puusi nõksutama ja jalga keerutama Total Science`i ja Riya peol?  Märksõnaks pane TJUUN IN.

Total Science´i käekäik on olnud mitmekülgne, nad on loonud erinavat muusikat, alates hausist, lõpetades down-tempo eksperimentidega. Lisaks muusika tegemisele, käivad nad tuuridel üle maailma. Viimastel aastatel on nende lugudele vokaale laulnud lauljatar Riya, kes ka 8. novembril koos Paul Smithiga Tjuun Inil Tallinnas esineb.

Tjuun In on Raadio 2 õhtuse vööndi saade, mis on eetris reedeti kella kümnest südaööni. Alates 2003. aastast kostub saatejuhtide Qba, To-Sha ja L.Eazy vedamisel trumm ja bass muusikat Raadio 2s seniajani. Tjuun In´i nimeline pidu on raadiosaatest vanem, esimene pidu toimus 1999. aastal Enteri nimelises küberkohvikus, millele on järgnenud lugematul hulgal üritusi nii välis- kui kohalike esinejatega.

Reedel, 8. novembril esinevad Sinilinnus Total Science (UK), Riya (UK), Leslie Da Bass, Leiner, Jeffy Diamond , Qba, To-Sha ja L.Eazy.

Pilet enne südaööd 6 euri, hiljem 10 eurot

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles