Täna «Kaks kanget Indias» – Teet ja Kristjan kohkuvad uppumisohus mehe peale ja lähevad kaamelisafarile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kaks kanget Indias” – Teet Margna ja Kristjan Jõekalda
“Kaks kanget Indias” – Teet Margna ja Kristjan Jõekalda Foto: Kanal 2

Täna kell 20:30 on Teet ja Kristjan jõudnud oma India reisil Pushkari linnakesse, kus neid ootab ees kaameli safari. Kuidas saab selle katsumusega hakkama pelglik ja hirmul Kristjan, kes keeldus isegi hoopis ümarama ja rahulikuma elevandi selga istumast?

Püha järve ääres ehmatab mehi aga hindu, kes vaatamata olematule ujumisoskusele pühasse järve on hüpanud...

Kaks kanget rännumeest on jõudnud Indias Pushkari linna.

Teiste seni külastatud linnadega võrreldes on tegemist suisa külaga, sest elanikke on siin vaid 15 000, kuid templeid seevastu suisa ligi 500.

India ühe vanima linna keskel asub püha järv, kuhu peavad tulema kõik hindud, sest muidu nad surres lunastust ei leia. Rännumehed ei saa veel sõnagi suust, kui nad kistakse Buddha hea õnne tseremooniasse ja joosta pole kuhugi...

Igal aastal novembris toimub Pushkaris 200 000 kaameli osavõtul kaamelilaat. Maikuus, kui meie mehed Indias reisivad, on piirkond aga vaikne ja rahulik ja kaameleid, kelle hulgast sobivaim safariks välja valida, leidub tuhandeid. Nii peavad Teet ja Kristjan ka püha ürituse nimel oma jalalihased ja seedeorganid valmis panema ja ühe kaamelisafari läbi tegema.

Kui ideaalis peaks see olema kaunis rännak keset kõrbe ning imeline ööbimine tähistaeva all, siis Indias ei lähe kunagi miski päris täpselt nii, nagu plaanitud. Kristjan leiab isemoodi viisi see teekond läbida samal ajal, kui Teet püüab oma kaameliga suhteid luua. Loom teeb aga just seda, mis talle meeldib...

Lõbus «Kaks kanget Indias» on Kanal 2s täna kell 20:30, vahetult enne põnevat dokumentaalfilmi «Vice – Meeleheitel poissmehed ja neonatsid».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles