Täna «Saladustes» – naispere pistab rinda sadistliku kasuisaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladused» – sadistlik kasuisa
«Saladused» – sadistlik kasuisa Foto: Kanal 2

Täna kell 20 on Tuuli Roosma «Saladustes» nukker lugu 12-aastasest Gretest, kelle kasuisa osutub jõhkardiks. See ei jäta tüdrukule muud võimalust kui korduvalt kodust põgeneda...

Tänane «Saladused» toob ekraanile 12-aastase Grete loo, kes ise oma mure kirja pani ja saatele saatis.

Grete isa oli vägivaldne ja viimased aastad on teda kasvatanud ema üksi.

Ühel hetkel aga leiab Grete ema Triin uue armastuse ja nii kolitakse Tarmo juurde, kes on pealtnäha muhe ja hooliv mees. Peagi aga selgub, et Tarmol on ka teine, vägivaldne külg ja olukord on muutumas eluohtlikuks kõigile.

Üsna pea pärast Triinu ja Tarmo kokku kolimist hakkab korduma sama, mida Triin juba oma eelmises kooselus talus.

Kui Tarmol on tööl halb päev olnud, valab ta seda naise peale välja – peksab ja sõimab. Ikka ja jälle andestab Triin mehele tema raevuhood.

Pärast ühte suuremt tüli «ostab» Tarmo Grete ära sellega, et lubab tal kassipoja võtta. Mõnda aega sujubki kõik hästi, aga see ei kesta kaua. Ühel päeval tuleb Tarmo taas pahurana koju ja nüüd ei pääse tema eest Triin, Grete ega ka imearmas kassipoeg. See on viimane tilk Grete karikasse, kes jookseb kodust ära ja püüab ise oma elu elama hakata...

Näitlejad: Hanna Sõnajalg, Marin Mägi-Effert, Peeter Rästas jt.

Eesti inimeste värsked «Saladused» jõuavad Kanal 2 ekraanile igal esmaspäeval kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles