Naiste kätš: Toots Tootsi vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati ja Kersti Toots
Kati ja Kersti Toots Foto: Õhtuleht / montaaž

Sellenädalases Titaanid Heitluses astuvad ringi kaks seltskonnataeva tähte: Kersti ja Kati Toots.


Säravad daamid on piike murdnud ühe mehe, politseiametniku ja ärimehe Jaan Tootsi (53) pärast. Pole ka ime, mundris mehed on läbi aegade õrnemale soole sütitavat mõju avaldanud ja teiselt poolt ahvatleb neid ka rammus rahakott.

Punases nurgas: Kersti Toots (45). Aastaid hoidis ta raudse käega Jaani ohjes, kuni korraga sigines talle aastaid noorem võistleja, kes vaiba jalge alt tõmbas. Juba kolis Jaan Kati juurde, kuid kogenud daamina saavutas Kersti heitluses raundivõidu. Oma 50. juubelisünnipäeva tähistamisele viis Jaan just nimelt Kersti. Selle peale kolis Kati armupesast välja.
Saavutused: juhib edukat pesumüügiäri ja hiilgab seltskonnaveergudel ning telesaadetes.

Sinises nurgas: Kati «Šahmatova» Toots (29). Sekkus võitlusesse tähelepanuväärse agressiivsusega. Lähedased Jaaniga suhted keerlesid läbi saladusliku salvestuskorteri, kirg tõusis ja langes kui sumeda Vahemere lained Hispaania rannikul. Otsustava läbimurde tegi Kati hetkel, kui muutis oma perekonnanime Šahmatovast Tootsiks. Mitmed eksperdid pidasid seda reeglitevastaseks ja ebasportlikuks võtteks, kuid kohtunikud võistlejat ei diskvalifitseerinud.
Saavutused: sünnitas Jaanile uusima troonipärija, ametlikult koduperenaine.

Niisiis, aeg sõlmida kihlvedusid: kas kuningannalikult küps daam või metskassina kirglik amatsoon? GONG!!! Võitlus alaku!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles