Fännid ajasid Ott Leplandi marru

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superstaar Ott Lepland jauras ööklubi ees. Kampa lõi ka tuntud rusikakangelane Anis.
Superstaar Ott Lepland jauras ööklubi ees. Kampa lõi ka tuntud rusikakangelane Anis. Foto: Lugejapilt

Superstaari Ott Lepland paistab pealtpoolt sile poiss, kuid närvi minnes ei oska temagi emotsioone vaka all hoida. Tüütutele fännidele, kes tänaval pidevalt tema nime hõiguvad, näitab mees lihtsalt keskmist sõrme. 

Otti võis piduses tujus Club Hollywoodi ees näha 22. aprilli öösel poole kolme paiku. Noormehe seltsi nautis kena blondiin. Noortega liitus mõne aja pärast ka superstaarist rusikakangelane Anis

Valli baari ees kakerdanud noorukid tundsid meie superstaarid ära ning hakkasid nende nimesid  hõikuma. Tavaliselt kiirelt tuld võtvat Anist ajas olukord seekord hoopis ohjeldamatult naerma ning vigureid tegema, kuid Ott läks silmanähtavalt närvi ning viibutas fännidele keskmist sõrme. 

«Fakk juu, karjus Ott ning pani seejärel kiirelt klubisse plagama,» pajatas üks Hollyka ees seisnud pealtnägija ning imestas, kuidas nii suur staar ei suuda oma emotsioone talitseda.

 

Kiika pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles