Hillar Kohvi õues murdis Püha Juudas puud pikali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillar Kohvi õues murdis Püha Juudas puud pikali
Hillar Kohvi õues murdis Püha Juudas puud pikali Foto: Erakogu

«Midagi nii jubedat pole ma veel siiani näinud, nagu 29. oktoobri hommikul Viinahaual,» pajatab ehmunud kirjamees Hillar Kohv tema majapidamist tabanud tormihoost.

Hillar Kohv: Kusagil kella seitsme paiku hommikul kõlas kole matsatus ja arvasin, et midagi koledat on juhtunud.

Läksin kohe õue vaatama ning nägin kahte suurt murdunud puud maja taga maas. Tõesti paar sentimeetrit jäi puudu, et need puud oleks prantsatanud minu maja katusele. Kui see jubedus oleks juhtunud, oleks majakatus sees olnud.

Minu maja juures maantee ääres kasvavad suured puud. Siiani mõtlesin, et nad kaitsevad tormituulte eest majakatust, aga nüüd oleks võinud suur õnnetus juhtuda.

Elekter oli Viinahaual ehk Rätsepa külas Tori vallas ära juba ööst saadik ja mulle saadeti ka mobiiltelefonile sõnum, et ollakse teadlikud voolukatkestusest minu majapidamises.

Samuti on ülimalt kehv EMT levi ning interneti kasutamise tarvis pidin suisa pööningule ronima. Seekordne kole torm oli võrreldav suisa sõjaolukorraga.

Ka kolmapäeval oli elekter mitu korda ära ning EMT mast Toris ei töötanud mitu päeva. Internetilevi praktiliselt puudus.

Püha Juudas oli jube ägeda iseloomuga!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles