Pidu: DJ Isy-Dee astub pulti paljaste tissidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubis Cathouse astub üles topless DJ ISY-DEE!
Ööklubis Cathouse astub üles topless DJ ISY-DEE! Foto: cathouse-fcc.org

 Reedel, 7. mail ööklubis CatHouse topless DJ Isy-Dee!


Ühes Tallinna seksikamas ööklubis astub sellel reedel üles Venemaalt pärit, kuid alates viiendast eluaastast Itaalias elav DJ Isy-Dee!

Kaunitari teeb eriliseks just see, et lisaks heale muusikale pakub ta ka silmailu- nimelt on neiu puldis topless- kostüümis!

Isy-Dee idee selliselt DJ puldi taha astuda tuli tema protestist, et tihtipeale ei vaata klubikülastajad üldse inimese poole, kes neile muusikat mängib ja suuresti tänu sellele ei tea paljud ka DJ nime.

Neiu arust meelitab tema välimus ja outfit paljusid inimesi klubisse ja mitte ainult mehi, vaid ka õrnema soo esindajaid. 

Kõik, kes peavad lugu heast electro/house muusikast on oodatud kuulama ja vaatama tema unikaalset show´d juba sellel reedel klubis CatHouse!

Lisaks DJ Isy-Dee´le mängivad plaate CatHouse´i resident DJ SiN-SiN ja ülemisel korrusel vallutab saali DJ Kaarel Kose aegumatute diskohittidega.

Naistele südaööni sissepääs tasuta, pärast südaööd pilet kõigile 100 EEK.

Uksed avatakse 23.00
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles