«Võsareporter»: vangist tulnud Aadu ööbib puu all

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter
Võsareporter Foto: Kanal 2

Esmaspäevases Kanal 2 saates «Võsareporter» vestles Peeter Võsa vangist tulnud mehega, kellel uue lehekülje pööramine ootamatult raskeks ostunud.

46-aastane Aadu vabanes jaanuaris Murru vanglast, kus ta viibis 11 kuud. Tal oli tingimisi karistus huligaansuse eest ning ta pandi reaalselt istuma, kui ta ei jõudnud ühel korral kriminaalhooldaja juurde.

Sellest piisas, et kaotada kodu, töö ja naine. Viimased üheksa päeva on ta maganud sõna otseses mõttes puu all.
Varem elas Aadu naistuttava juures, tema vanemad on surnud ja pärandused läksid kõik sugulastele.

Esimese öö vabaduses istus Aadu 24h poes. Teine öö läks ta Männikule vabanenutele mõeldud kohta, kus aga öö eest taheti 50 krooni, mida tal polnud. Kui ta juba 1500 krooni võlgu jäi, tuli ta sealt ära ning ei olnudki kohta, kuhu minna.

Nüüd veedab Aadu oma ööd Nõmmel metsas tasuta saadud jopede all. Ta ärkab kella viie ajal hommikul, kui veel inimesi liikvel pole. Ennast pesemas käib ta kaubanduskeskustes.

Aadu suurim soov on leida inimene, kes võtaks ta enda juurde elama. Ta oskab ehitustöid teha. Aadu telefoninumber on 53 77 82 77.

Teises saatelõigus lahendas Võsa Meeri probleemi endise tööandjaga ning seejärel viis Tammsaare pargis läbi poliitküsitluse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles